Ziua 1
Plecare din Bucuresti la ora 06:00 (Piata Unirii - Baza Dealului Mitropoliei) pe ruta Bucuresti - Focsani - Iasi - Suceava. Vom vizita:
Manastirea Dobrovat este penultima ctitorie a lui Stefan cel Mare, acesta murind inainte de terminarea constructiei.
Manastirea Probota  a indeplinit rolul de necropola domneasca a Moldovei. In anul 1993, Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO) a inclus Biserica Sf. Nicolae din cadrul manastirii, impreuna cu alte sapte biserici din nordul Moldovei pe lista patrimoniului cultural mondial.
Manastirea Popauti este una din multele ctitorii ale domnitorului Stefan cel Mare, ridicata in stil authentic moldovenesc.
Cazare + cina la Hotel/ Pensiune in zona Suceava


Ziua 2
Mic dejun. Vom vizita:
Manastirea Dragomirna detine o biserica unica in Romania pentru proportiile sale neobisnuite. De departe este cea mai inalta si cea mai stramta biserica intemeiata vreodata. Manastirea Dragomirna, detine in  patrimoniul sau mai multe obiecte cu valoare documentara si artistica de exceptie, acestea fiind prezentate in Sala Gotica: cruce din lemn de abanos ferecata in 1542, un Evangheliar ferecat in 1557, provenit de la Manastirea Voronet, un epitaf din matase brodat cu fir de aur si argint, obiecte de cult datate din secolul XVIII-lea, precum potire, stea, disc si litier. 
Manastirea Putna - Ierusalimul neamului romanesc - prima si cea mai importata ctitorie a Voievodului Stefan cel Mare si Sfant. 
Manastirea Voronet - ridicata in anul 1488 de Stefan cel Mare care, spune legenda, in timpul unei perioade grele in lupta impotriva turcilor a venit la Arhimandritul Daniel, in Voronet, si a cerut sfatul acestuia. Castigand batalia impotriva turcilor, domnitorul si-a pastrat promisiunea facuta calugarului si a ridicat o noua biserica inchinata Sfantului Gheorghe, ocrotitorul romanilor in batalie. Monument UNESCO, Manastirea Voronet a fost supranumita Capela Sixtina a Estului datorita frescei care ilustreaza Judecata de Apoi, pictata folosind mult cunoscutul pigment albastru de voronet. Biserica se inscrie pe lista putinelor monumente de arhitectura religioasa din nordul Moldovei care isi pastreaza in mare masura forma initiala.
Manastirea Humor - una dintre cele mai importante atractii din Bucovina. Ea este o ctitorie a logofatului Teodor Bubuiog. Pictura exterioara este dominata de rosul de Humor, reprezentativa fiind scena numita asediul Constantinopolului. A fost inclusa in patrimoniul mondial UNESCO in anul 1993, alaturi de alte sase manastiri din Nordul Moldovei. Ansamblul manastiresc include: Biserica cu hramurile Adormirea Maicii Domnului si Sfantul Gheorghe ridicata in 1530, ruinele caselor manastiresti care dateaza din secolele XVI - XVIII, Turnul lui Vasile Lupu, construit in anul 1641 si Turnul clopotnita.
Cazare + cina la Hotel/ Pensiune in zona Suceava
Ziua 3
Mic dejun. Vom vizita:
Manastirea Rasca este o manastire ortodoxa de calugari. Biserica manastirii este una dintre bisericile medievale din nordul Moldovei pictate in exterior, fiind singura pictata in stil bizantin
Manastirea Camarzani a strabatut un drum anevoios, trecand succesiv prin diferite etape: biserica de curte boiereasca, biserica parohiala, schit de calugari, pentru ca, in cele din urma, sa-si implineasca destinul, devenind manastire de maici.
Manastirea Bistrita are o foarte mare valoare istorica si arheologica. La Manastirea Bistrita, seculara ctitorie a domnilor moldoveni, din apropierea orasului Piatra Neamt, se afla icoana Sfintei Ana, una dintre cele mai cinstite din Moldova, legendele locului spunand ca - scoate diavolii din oameni, vindeca bolnavii, da rod pantecelor sterpe si alunga seceta. 
Icoana Facatoare de minuni a Sfintei Ana a fost oferita Doamnei lui Alexandru cel Bun, in anul 1401, de catre Irina, sotia imparatului bizantin Manuel al II-a Paleologul.
Sosire in Bucuresti in functie de trafic.

Pretul include: 
- Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- Cazare 2 nopti + mic dejun + cina,
- Ghid de turism atestat.

Pretul nu include:
- cheltuieli personale;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Supliment single: 200 lei / pers


Avans minim 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking).


Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (400 lei )
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (535 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.


vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Suceava
Transport Autocar Suceava - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din din Bucuresti catre PELERINAJ 3 ZILE MANASTIRI CU HAR DIN BUCOVINA SI MOLDOVA, Toate locatiile, Romania